Skip to main content

Bij Schoonheidssalon de Bedstee is een behandeling volgens afspraak. Wilt u een afspraak plaatsen? Dat kan heel eenvoudig via de volgende wegen. Zo kunt u bellen naar 0622561556 of u kunt online een afspraak maken

Onze openingstijden staan onderaan iedere pagina.

Bij verhindering

Graag 24 uur van te voren afmelden, anders zijn wij helaas genoodzaakt om de helft van de behandelingskosten in rekening te brengen.

Betaling

Betalen kan bij Schoonheidssalon de Bedstee contant als met uw pinpas.

Boek nu een vrijblijvend (gratis) intakegesprek

Wat is cryolipolyse precies?

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel naukeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke de huid niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

Gemiddeld geeft elke cryolipolyse behandeling met de Body-wizard een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Over het algemeen is met na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat.
Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn.

Dermapen 4

De Micro Needling Therapy is de allernieuwste techniek op het gebied van Micro Naaldjes en Therapeutische kuurproducten.

De Dermapen maakt microscopisch kleine kanaaltjes in de huid door middel van kleine, vibrerende naaldjes. Dit brengt een aantal natuurlijke vernieuwing van de huid gestimuleerd, waardoor de kuurproducten maximaal worden opgenomen.

Micro Needling Therapy is een veilige, effectieve en nagenoeg pijnloze behandeling en laat de huid volledig in tact. De verstelbare naaldlengte maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan de individuele huidwensen van uw klanten.

DermaPlaning

Dermaplaning is een nieuwe trend overgewaaid uit Amerika. Dermaplaning werd al in de jaren 80 voor het eerst uitgevoerd door dermatrologen en plastische chirurgen ter voorbereiding om chemische peelinbg's dieper in de huid te laten doordringen. De huid wordt behandeld met een speciaal chirurgisch mesje, waarbij de dode huidcellen, donshaartjes, fijne rimpeltjes en oppervlakkige pigmentvlekjes worden verwijderd. Ook bij een vette of acné huid zonder ontstekingen is deze behandeling aan te bevelen.

Tele’way

Littekenloos verwijderen van:

  • Tele’s (gesprongen adertjes)
  • Fibromen
  • Wratten
  • Pigmentvlekken
  • Vetknobbeltjes
  • en andere onregelmatigheden in de huid.

Tele’way is een groot succes. In deze behandeling merkt u dat de onregelmatigheden littekenloos in uw huid worden verwijderd. In enkele seconden verwijder je nagenoeg pijnloos storende oneffenheden. Fibromen, wratten en pigmentvlekken die jaren het gezicht ontsierden zijn voorgoed verdwenen.

Plasma lift

Hoe werkt het?
Een plasma lift is een huid- of ooglidcorrectie zonder operatie. De correctie wordt uitgevoerd met een PlasM pen. De punt van de pen projecteert een geïoniseerde boog op het huidoppervlak. De pen komt niet in contact met het huidoppervlak. De plasmaboog verdampt onmiddellijk de huid op de gewenste plaats en verstevigt de onderliggende huid.
Voordelen

  • Direct resultaat
  • Snelle behandeling
  • Geen operatie
  • korte herstelperiode

Medcos IPL

Pijnloos en veilig ontharen
Maak nu een einde aan de vaak langzame, lastige en pijnlijke manier van ontharen van benen, oksels, gezicht en bikinilijn. Met de Metcos ® IPL behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrème definitief tot het verleden

Behandeling
De Metcos® IPL wordt geplaatst op het huidoppervlak en met opeenvolgende flitsen wordt het gewenste huidgebied behandeld. Op het moment van de lichtflits, die slechts een paar milliseconden duurt, kan men en lichte prikkeling voelen. Gewoonlijk stelt men, zelfs bij een uiterst gevoelige huid, geen bijzondere reactie vast, maar soms kan de huid na de behandeling tijdelijk rood worden. Dit verdwijnt binnen enkele uren.

Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode variërend van 6 tot 12 weken. Vanwege de haargroeicyclus zijn er meerdere behandelingen nodig om de haarfollikels uit te schakelen. Een kuur van gemiddeld 8 behandelingen is nodig voor een goed eindresultaat. Om het resultaat van de kuur optimaal te houden adviseren wij ieder jaar tenminste één vervolgbehandeling.

Wat is er nog meer mogelijk met de Medcos® IPL?
De Medcos® IPL is een hoogwaardig IPL apparaat, die werkt op basis van zichtbaar hoogenergetisch gepulst licht, dat op de huid wordt gericht. Door middel an dit gepulseerd licht kunnen verschillende indicaties effectief worden behandeld met een bevredigend resultaat. De Medcos® IPL is de ideale oplossing voor de behandeling van ongewenste haargroei, maar ook voor de behandeling van couperose, huidverjonging en acne bij zowel mannen als vrouwen

Voor meer informatie kijkt u op www.medcos.info